Mégsem

Egy jó két hete indult a Silihost újabb hálózatépítő programja, és most be is zárt. Egy kis körültekintéssel sok energiát meg lehetett volna spórolni.

Kedves ***,

Sajnálattal tudatjuk, hogy a nyugdíjnet értékesítési rendszerét a meghirdetett formájában meg kell szüntetnünk. A nyugdíjnet üzemeltetője megsértette a Aegon Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt-vel kötött szerződésének azt a pontját, mely szerint jóvá kell hagyatnia, minden olyan hirdetést, honlapon megjelenő tartalmat, mely az Aegon Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt-t érinti. A weboldalon található tartalmak megjelentetését a Pénztárszolgáltató, mint megbízó nem hagyta jóvá, az értékesítési hálózat építésének, illetve a tagtoborzásnak ezen módszerével jogi, illetve etikai szempontok miatt nem ért egyet, ezért ahhoz hozzájárulását nem adja. Fentiekre tekintettel az Aegon Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt. 2010 január 4-én azonnali hatállyal felmondta az üzemeltetővel kötött megbízási szerződést. A regisztrációval kapcsolatban az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt-t semmilyen kötelezettség nem terheli.

Az eredeti terveknek megfelelően 2009. december 26. és 2010 január 16. között egy előmarketinges időszakban regisztrálni lehetett arra, hogy 2010 január 16. után megbízási szerződést kössenek a regisztráltak a honlap üzemeltetőjével magán-nyugdíjpénztári tagtoborzásra. Mivel a fenti sorokban leírt okok miatt az üzemeltető szerződése megszűnt a pénztárszolgáltatóval, ezért az előmarketinges időszakot január 5-én lezárjuk megbízási szerződés kötése nélkül.

Mivel a működési modell megfelel véleményünk szerint minden jogi és szakmai feltételeknek, ezért jelenleg vizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a meghirdetett páratlan lehetőséget hogyan üzemeltessük a továbbiakban olyan formában, mellyel a piac többi szereplője is egyetért.

A regisztrált tagokat hírlevélben értesítjük a fejleményekről. Aki leiratkozik a hírlevél szolgáltatásunkól, annak adatait automatikusan töröljük rendszerünkből! Ezt bárki megteheti a hírlevelek alján található link segítségével.

A kellemetlenségekért elnézést kérünk! Legyen szép napja!

A nyugdíjnet ügyfélszolgálata